esence Transcendence

cesta smysluplného života

 tady a teď ve své síle a otevření novému

Transcendence

5 směsí esencí, které nás provedou cestou posílení sebe sama, bytí tady a teď a současně tomu, být otevřeni novému.

Všechny směsi obsahují matrix Transcendence, který je alchymickým spojením energií v daném okamžiku a místě se záměrem Transcendence. tzn. otevřít se novému. 

Potence - obsahuje esence Oribá, Kundalini a matrix Transcendence

Abyste měli sílu překročit svá omezení a nasměrovat se k tomu, po čem vaše duše touží, potřebujete spojení s vaším životodárným impulzem. Máte pak sílu fyzickou, emoční, inteligenční i duchovní. Ona rozbije vnitřní sabotérská přesvědčení a vy pak prostě jdete, protože cítíte, že to je to pravé. A díky těm krokům pak máte stále více a více energie.

Technology - obsahuje esence Moara, Pulsation a mantrix Transcendence

Je zcela nezbytné, abyste pečovali o svou kreativitu, Kreativita je vaše nádherná vrozená schopnost a vaší odpovědností je o ni pečovat a rozvíjet ji. Přijetím kreativního cítění můžete najít naplnění, smysl a spojení ve svém životě. Nádherně vás v tom podpoří bezpodmínečná láska Moara. A Pulsation vyladí vaše receptory na nové možnosti.

Trigger - obsahuje esence Bromelia 2, Time a matrix Transcendence

Ponoříte se do svého nitra, abyste prozkoumali, co ve vás spouští různé emoční projevy a chování. Silní učitelé v této esenci jsou Bromelia 2 (moudrost) a Time (transcendence, strom času), kteří nás bezpečně povedou na setkání s naší zranitelností.

Keys - obsahuhe esence Bromelia 1, Primordial a matrix Transcendence

S touto esencí pochopíte, integrujete a pohnete se vstříc novému. Ale nejen to, je to pravá alchymie života, při které rostete a nalézáte harmonii.

Transcendence - obsahuje esence Cosmos, Primordial a matrix Transcendencde

spojuje nás s touhou duše rozvíjet se. Jako by se naše Vyšší Já, naši duchovní průvodci i životní okolnosti spojili a podpořili nás na vykročení vstříc rozvíjení se a poznávání sebe sama ještě dál, než si dokážeme představit, že je možné. A mít při tom srdce naplněné štěstím.

Jak je získat:

Jemnější ředěnou variantu si můžete objednat kdykoli. Máme je k dispozici. Cena 1 esence je 200 Kč, celá sada 1000 Kč.

Koncentrované esence si můžete objednat. Běžně je skladem nemáme, ale objednávku do Brazílie odesíláme přibližně co 6-7 týdnů. Esence se vyrábí na zakázku na základě projeveného zájmu. Cena 1 esence je 690 Kč, sada všech 5ti esencí je 3450 Kč.

Objednávky přijímáme na emailu: esence@araretama.cz a zasíláme poštou Balíkovnou. Poštovné dle aktuální sazby České pošty (obvykle 69 Kč).